Friday, September 19, 2008

Newly Born Baby...

Today myself, Miss NH & Miss C went to Hospital Pusrawi to visit our colleagues Niza yg baru saja melahirkan anak sulungnya 2 days ago.

Biasala, bila tengok baby hati jadi riang ria tak terkata, all the stress and chaos dah terbang jauh jadinya..comel memang comel..


*Sooo Cute Miut Piutt hehhee, aku ambik kesempatan ni kiss baby tu puas2 ...the baby smells so nice..
*Mama nya sedang dlm usaha untuk membuatkan si baby tersenyum..sabar Niza sabarr baru 2 days daa umur dia
*Dari sekecil2 tapak tangan, one day the baby's tiny hands could be bigger than his mama's hands hehehe..
I can see Niza's face smiling all the way while we keep interviewing her, sakit ka apa ka and Miss C rupanya such a good advisor..banyak petua ya..mcm Mak Bidan pun ada aiyaa ah moi hehhee
On the way back...I keep wondering when is my turn..am I able to be a mom one day..Hopefully
one day, InsyaAllah..

4 comments:

Unrestmind said...

syoknye dpt beby kan...mas bila??.insya allah lmbt laun dpt la..

hud said...

Insya-ALLAH ader rezeki ader kak..lagipun, don't worry, there are so many love you..u r such a nice sister maaa ;)

Marhainis said...

insya allah mas, sabar, usaha dan bertawakkal, cewahhh..heheheh mcm ye-ye ajer kannn...one day u will be a mother

niza said...

insya'Allah, ader rezekinyer tu... bersabar la ye kak, lambat atau cepat je bezanya.... sekarang budak tu dah makin tembam tau, 2 bulan dah 6.2kg dah beratnye... heheheh ",)