Thursday, September 18, 2008

Things Went Well...I Feel Good

This week, I Feel So Good, Despite of Many Deadline & Urgent Things @ work, home & friends, Semuanya berjalan dengan Lancar & Im still survive..

@ Work
  • Our request for additional budget for the RFID project has been approved by the management. The best part was, yesterday presentation to the mgt was the easiest that we've ever had, wondering why..mmm maybe berkat bulan puasa hehehe
  • Another problem of the project has also been solved ..phewww legaa aku

@Home

  • My argument with hubby on who's kampung we should beraya this year dah settled jugak..yg aku angin tu, since the 1st year we get married, dah takes turn ..this year kampung I, next year his kampung, this year should be his kampung turn, alih2 nak beraya kat kampung aku plak..haru haru, aku ni bukannya apa, mmgla aku suka je kalau every year raya at my kampung, masalahnya, he still has his sister & bro, aunties n uncles..nanti apa plak kata depa..aku tak mo dicop queen control walaupun nyatanya aku ala ala queen gak hehehe
  • Selesainya maslaah aku ngan hubby tentang which kampung we should celebrate the hari raya means that my sis in law punya request pun dah ditunaikan..mission completed
  • 2-3 menjak ni mood hubby aku mmglah excellent, sebbanya dia dapat few new projects, suka lah dia ..so bila angin dia terlampau baik, automatik rumah aku akan jadik bersih bersinar2..tak yah lah aku penat2 nak kemas ..siap mop gitu wakaka, tq tq

@ Friends n yang sewaktu dengannya

  • My friend Mrs I a.k.a Kak Kiah ittew sedang menghadapi dugaan yg besar in her marriage life..all I know is I need to support her decision, yg empunya badan yg menangungya kan, kita hanya boleh bagi advise, semoga Allah mempermudahkan segala urusannya..
  • Another friend of mine ARD is also in a good conditions which always makes me smile hehehe

2 comments:

Unrestmind said...

mas...x kisah la mane3 nk beraya pn...aslkan u all epi

Mas said...

Yalah Dato'Hisham, Thanks for your advise and doa for my happiness, harap2 Hisham pun sama gak k.