Monday, September 22, 2008

Shopping Raya Part 1

Date : 21 Sep 2008 (Sunday)
Time Arrived : 10 a.m.
Location : Subang Parade
Goal : Shopping Raya Part 1
Result:

A Pair of Vast Sandal Raya!

( View from the right side)

(Centre View)

( Left View)
Other Supplementary Result:





HP Casing (Cap Anna Sui CopyCat)
Mission Completed! Sukses, Sukses!
*Tengah2 aku nak warm up sambil tunggu sumer kedai2 kat Subang Parade tu buka pintu kedai depa, ada plak member aku yg senget ni call, cess kutuk aku gila babas yekk, ada ke dikatanya Subang Parade blm open aku dah sampai, hampehss nak kena caras ngan aku dia ni ...


2 comments:

Marhainis said...

amboiii hahahaha, shopping sakan mas....bak kata org utagha, kedai tak bukak lagi hang dah tercatok depan pintu naaa hahahaha

hud said...

yo sis, mcm kenal jer backgroung yg jd pengalas kasut tue, kuang, kuang, kuang....