Tuesday, August 12, 2008

Dan Pemenangnya ialah...

Today, we have the department's staff meeting + Dept's Recognition Program announcement. Our dept.'s recognition program is organised twice per year. Basically, in our orgn, every depts are encourage to have the staff recognition program to appreciate the staff contributions.

Pendek kata, this staff award akan menambahkan motivasi para staf untuk bekerja dengan lebih komited dan berdedikasi. Usually the prize will be some amount of money & certificate.

Untuk rekod, I've been awarded the winner for " Leadership " category for last year ( dengan muka poyo hehehhe). So aku tak expect apa apa la this time.

Tetiba, jeng jeng jeng, masa aku tiba je kat meeting room tu geng2 kecoh sumer dah dok usik2 aku suurh pi touch up wakakaka..aitt rupanya dapat lagi this year, " Teamwork" award, tapi bukan aku sorang je with my RFID project's team..Alhamdulillah, yg paling aku banggakan all of the members punya commitment to complete the RFID tagging tasks within the short period.

So, aku as the Team Leader la kunun kununnya dengan poyo nya sekali lagi ke depan and received the award from our Director, Puan AA.

Tapi bab yang paling bestnya, bab makan2 lepas tu ...ada beriani, ada seekor kambing panggang , waduh waduh there goes all my diet program..Yummy Yummy

2 comments:

zetty said...

wah..congrats..
power sungguh kakak ku..
huhu..
bab mkn pun power..
hehehe...

Marhainis said...

tak jemput punnnnnn