Saturday, August 9, 2008

Short Term Goal

I've been married for 5 years +++ with my dearest hubby from Indera Kayangan . Still, we are waiting for a baby..

Memandangkan aku pun dah start asik jeles ( aku pun kaki jeles gak beb) tengok kawan2 yang married the same date with us/ after us dah ada 2-3 orang anak, my hubby & I decide to go for a baby as our short term goal that we need to achieve a.s.a.p

Last 2 years aku dah pernah check kat LPPKN ngan hubby, hubby punya sperm test marvellous, aku plak undergo HSG kat Damansara Specialist Centre, the result was ok, my tubes are ok, no block, no cyst..abis mendenya yg tak okay?? confuse confuse

now , dah 2 weeks start back the infertility treatment with Dr Zamri at DEMC Shah Alam. Last week, Dr Zamri gimme Clomiphine , so this morning pegi cek folikel aku, scan punya scan, telur aku ada tapi, ada tetapinya..size telur tak cukup plak..min size is 18mm-22mm, size aku ni 11mm++ je..hmmm ada sesapa ke tau camna nak bagi size telur ni besaq weiii

1 comment:

Marhainis said...

weii, size teluq hang pun cerita kat blog ka? adehh mas niii hahahahaha, emm cammana nak bagi size teluq besaq? errr kena makan something yg lebih protein la kot? hahahah jgn ikut cakap kak anis ni naa, sat lagi jadi kot lain, nayaaa