Thursday, November 20, 2008

Rahsia Besar

i dunno why..lately one by one people around me came and see me and wanted to share with me their rahsia besar..and automatically when they classified it as rahsia besar, that means i cant tell anybody and have to think about it wow! such a big deal for me..

and more and more people around me come and see me , asking me to give a view n solution for them..

and rite now, after so many rahsia besar, im sorry i cant take it anymore..coz once i know people around me are suffering, having a problem I will start think, deep thinking sampaikan tgh2 malam aku boleh terjaga ..aterr pening kepala teman memikiorkannya..

to those yg dah informed me earlier, apa yg mas mampu fikirkan, itulah yg terbaik yg mampu mas beri dan harap terimalah seadanya..

to those yg nak mengimformkan to me, mas minta maaf ya, kepala dah berat sgt ni...

aku teringat lagi kakak aku dok tarik aku ckp kat aku, ayang, tlg simpan tau ni rahsia besar, my reaction? sponatneously aku lari wakaka

hmmm yg aku tak tahan lagi tu..yg akan jadik mangsa kena picit2 kepala aku yg pening memikiorkan masalah teman2 ialah cik abang kat rmh hehehe..

2 comments:

Connie said...

Selalunya pada mulanya mmg Si Pencerita akan bgtau ini rahsia so PLS jgn bgtau.. tapi entah bila masa Si Pencerita nie berkongsi pulak kat member seorg lagi yg kenal.. so mmg dah tak jadi rahsia lah nie.. selalunya kakau betul perkara tu adlh sgt peribadi dn diklasifikasikn 'rahsia' mmg takkn keluar drpd mulut sesiapa pun..

takkn dikongsi punya.. kalau ya pun mungkin masa tu kita berada dgn Si Pencerita ini semasa dia di dlm keadaan yg terdesak atau pilu ka, tengah hangat gila ka..

Tu yg dikatakn rahsia kot..

Marhainis said...

hehehe kesian mas, dahhh, skrg ni takda dah nak kena pening kepala, awak tu jaga tu diri awak tuu, jalan slow2 ekkk, tapi takyah la cam nak terkepit-kepit hahaha