Monday, November 17, 2008

Serupa Tapi Tak Sama


This morning, around 9.40 a.m., aku yg terlewat masuk office 5 minutes dengan kelam kabutnya dipanngil and my boss asked me to give a briefing and a physical tour to our visitors from other countries.

aku pun ngan confidentnya, bla bla bla..sampai 1 section aku ckp la, as a ...., we do collect the annual reports and relevant publications from other central banks in the world. tetiba one of the mr tanya, doyou also collect ours? yes yes, aku dengan muka confident sotong capai la this publication..here sir..this is ur bank AR



sekali, one of the Mr tergeleng2 sambil mencapai another publication adn said, no not that one, this is the one, this is ours..



erk..penddengaran aku td boss aku ckp depa ni from pakistan..lorr rupa rupanya..bangladesh..wadusss,apakah aku ini main hantam karomo saje..tengok features muka serupa tapi rupanya tak sama hahaha..aku tahan je gelak..maaf la ya mr mr visitors..









3 comments:

Marhainis said...

lain kali, make small talk ngan dorang, takde la nak tersalah lagi hehehehe

Mas said...

tulah, my mistake, tak chit chat dulu sbb dah kelam kabut datang lambat..depa dah dok tunggu hehe..it's just another maniac monday ..i wish it's sunday lalala hehe

Connie said...

I understand y u r blur my dear... apa nak buat if org punya hal u jadi postwomen... tu yg jadi blur...