Friday, October 3, 2008

Hari Raya Ke 3 Yang ...

Hari Raya Ke 3 Yang:

  • Aku Kena Bangun Pepagi to Make Sure I will be at the office before 7.30 a.m...dengan Mata Yang mcm kena Gam Ngantuknya after ling trip from Perlis and few Persinggahan raya Yesterday , ended up arrived at home almost 1 a.m..letihh sehh
  • Yang Syok aku drive speedy gonzales sbb dah lambat bangun tapi lega gila sebab NKVE highway ni mcm dilanggar garuda plak..koosng je
  • At the office..ahh bosannya bila mengenagkan org lain tgh syok2 beraya pi open house..aku kat sini..uwaaa bekoje le teman..

5 comments:

Unrestmind said...

koje jgn x koje...mas slmt ari ry k
..ampun n maaf dr sy...

aloy@nurul said...

mana ada garuda kat nkve,,, gagak ade la,, tipu je.

mas said...

Hisham, takkan mintak maaf je, duit raya nya mana, bagi la kat anak yatim yg takda mak ni ha , hehe

mas said...

aloy - Mata dah ngantuk masa drive tu, so gagak ku sangka garuda

Unrestmind said...

mas xde post baru ke...bz ke..mane duit raya???