Sunday, October 19, 2008

Mabuk at KLCC

Saturday Morning, hubby takda, woke up early in d morning, cuci sana cuci sini, waduss ya i know it's a weekly routine..but then still tired maa..hmm camna la yek wanita2 yg ada anak ramai tu, salute sungguh aku kat depa..


about 10.30 a.m., aku baru je nak merehatkan diri selepas rasa mcm nak patah pinggang jadik maid jap, tetiba my friend si akak bon called plak, ajak aku teman ke KLCC katanya..mintak aku drive sb dia tak reti jalan ayoo, aku ckp maleh ah, sebabnya , aku ni tak shopping kat KLCC, aku paling2 pun kat Sogo, Subang Parade, JJ hehe koman kan aku ni ..cian..dia ckp kalau maleh pun kena gak teman..cess ini bukan ajakan, ini satu paksaan dan ugutan ..kang kalau aku tak layan mau meroyan akak aku ni hehe..


so around 11. 30 kitaorg bertolak, aku pun yg agak2 bengong jalan ke KLCC ambik le KESAS highway sampai ampang naik AKLEH, sib baik sampai gak kat KLCC tu.


Sampai sana, rupa rupanya dia ni tgh mabuk...mabuk shopping handbag Coach n Aigner katanya, aku pun yg tak pernah masuk butik2 Coach n Aigner tu ngikut je la..aku baru tengok butik2 tu dr luar je dah suspen seram sejuk dah nak masuk ..aku tengok org lain sumer masuk stylo2 gila yg aku ni jeans ngan shirt wakakkaa..dah mcm alien sesat dah..


memula masuk Aigner, aku mcm robot je keras, mana tak nya nak usha handbag ngan kasut2 kat situ camm exclusive je..gigil tangan i nak usha u..


Masuk butik Coach plak, Si akak bon ni ngan muka confidentnya tu walla, sebok la mennegok2 latest edition, aku pun tengok2 gak, cantik mmg cantik, kecur air liur aku menengoknya..so aku pun ingat2 dlm hati nak gak usha2 kan mana la tau dapat bonus leh sambar 1..


cantik sumer cantik2 khelas sumer kehlas2 kemas je buatannya..yang aku minat between Aigner ngan Coach tu aku rasa Coach lagi mcm masuk je ngan jiwa aku..see these pics(taken from the website since aku cam suspen je nak ambik gambo kat butik tu)


This is nice, cam kena je ngan jiwa aku yg simple senget ni..black can always go with anything..

Usha usha lagi uikss yg 2 ni pun berkenan gak ahh cantiknya 1 gold brown 1 lagi ada my fav colour purple perghhh


Yang ni pun perghh, meleleh air liur aku tengok mmg cantikk sgtt..puple kaler gitu ni kalau aku dapat 1 ada yg tidur ngan handbag 3 malam ni hehe..



then, aku belek2 , aku selak2 nak usha rega..sekali perghh minimum 1000++ - 2000++ per bag..mak ooiii bisa mabuk aku dibuatnya, yg tambah memabukkan aku bila Kak Bon citer and tunjukkan kat aku 3 of the bags (Coach) thru her hp ..in her personal collections..erkkk kalau 3 bags 3 x 1500 ( on average) haa dah dekat 5K, waduss..ngakk perlu todi udah mabuk gue mendengarnya..for self satisfaction after all the hardwork katanya..aku pun layannnn as long as that can make u happy Kak Bon..


ada org mabuk keta , ada org mabuk rumah, ramai org mabuk todi hehe, tapi akak aku ni mabuk branded handbag..hmmm aku lak? teringin nak mabuk gak bila tengok handbag tu ..ku pujuk hatiku ini, jangan mabuk mas jangan mabuk, nanti bila ko mampu nak mabuk barulah ko leh mabuk k ..hehe

4 comments:

Unrestmind said...

maintenance quite high la u ni datin...g je kt Pstreet tu je..tp xper la..u byk duit..bg golongan2 yg berpendapatan rndah cm i ni x mmpu nk bli..klu i bli bkn i yg pakaipn..hehe...daaa

Connie said...

Huiyoh! I nie yg selalu lepak kat KLCC pun tak pernah masuk butik2 mewah mcm tu... 'class' lah u nie... hehehhe...

mmg handbag jenama mcm nie selalunya mencecah RM 1K ke atas (tu dah kira murah) ada yg ply murah start frm RM 3K ke atas.. artis2 selalu kat butik mcm tu buy the limited edition one.. tapi sebenarnya yg limited kat Msia dah kira out dated kat luar negara..

nak beli baik kat luar ngr.. hehehe.. dot lagi latest..

i rasa warna purple sesuai sekali for u.. tak apa kumpul duit buy one and that's the only one.. mana tau ada rezeki org bagi satu.. hehehe

mas said...

bukan mas la yg beli hbag coach tu, none of the coach n aigner collections are in my hands now, saja 2 kot la dapat merasa 1 ..one sweet day mas with the coach bag hehe..

Marhainis said...

mas...kalau nak, boleh jer dapat yg lebih murah...belambak yg buat jual thru internet sbb dorang beli kat US tu haa, cuma kena tau jer sapa yg jual..insya allah, ada rezeki tu ada laa mas hehhhe kita tunggu bonus hujung tahun!!!